Skip to main content

Vastgoedadvies

Wilt u de exploitatie van uw vastgoed verbeteren, kom dan eens langs voor een oriënterend gesprek.
Winnen & Co geeft vastgoedadvies en begeleidt trajecten ten behoeve van het verbeteren van de waarde van vastgoed. Dit kan door een pand te splitsen, maar kan ook door te kijken naar mogelijkheden om de huurpunten te verbeteren, het energielabel te verbeteren, kosten van de ingrepen te berekenen, investeringsbeslissingen te doorgronden, allerlei soorten tekenwerk te verrichten, of duurzame investeringen te implementeren. Zie in het menu welke diensten wij kunnen verzorgen.

Duurzaamheidsbegeleiding

Winnen & Co helpt u op weg uw woning te verduurzamen (verduurzamen van bestaand vastgoed). We dragen er zorg voor dat u het juiste advies ontvangt over wat er dient te gebeuren in het pand om het zo energiezuinig mogelijk te maken. We regelen alles wat hierbij hoort, ook de uitvoering van het advies door middel van duurzame projectrealisatie.

We maken inzichtelijk wat de kosten zijn van de uitvoering van het advies en ook wat dit uiteindelijk oplevert, het rendement.

Woning waardering

Des te hoger de huurpunten zijn, des te meer huur u kunt vragen, of u kunt zelfs het pand splitsen. Voor ons is het dan ook van het grootste belang om te streven naar een zo hoog mogelijk puntenaantal. Het energielabel neemt daar een zeer belangrijke rol bij in. Wij verzorgen de energie labeling en geven tevens advies over de te nemen stappen, met bijbehorende bouwkundige kosten, en kunnen de exploitatie voor u berekenen.

Tekenwerk

Winnen & Co heeft vaste tekenaars in dienst die het bouwkundige tekenwerk verzorgen voor verschillende vastgoedvergunningen als omgevingsvergunningen, monumentenvergunningen en splitsingsvergunningen. Wij verzorgen ontwerptekenwerk, werktekeningen, vergunningstekenwerk en juridische splitsingstekeningen. Ook is het mogelijk bestaand tekenwerk door ons te laten digitaliseren.

Vergunningen

Naast het verzorgen van een splitsingsvergunning kunnen wij elke andere vastgoedvergunning verzorgen.

Denkt u daarbij aan

 • omgevingsvergunning (zoals dakterras, omzetten zolder, omzetten berging, vervangen kozijnen, een tuinhuis)
 • samenvoegvergunning
 • omzettingsvergunning
 • horeca vergunningen
 • melding in het kader van het BUS (Besluit Uniforme Saneringen) etc.

Fiduciaire opdrachtverlening

Ten behoeve van het verbeteren van het rendement van een belegging of een ontwikkeling, waarbij Winnen & Co mede een risico neemt in het project, hebben we de service ‘fiduciaire opdrachtverlening’ opgezet. Deze service is voor partijen die graag zo weinig als mogelijk betrokken zijn bij het verbeteren van het rendement. Tijd gebrek of buiten Belasting Box 1 willen blijven kan daarvoor een motivatie zijn.

In dit geval ontwikkelt Winnen & Co het vastgoed en stemt op geregelde tijden met de opdrachtgever de voortgang af. Alle keuzes die leiden tot uitgaven worden pas gemaakt na consultatie met de opdrachtgever.

Transformatie kantoorpanden

Wilt u weten wat er mogelijk is met uw object? Hiertoe kan een quickscan of haalbaarheidsstudie uitgevoerd worden.

Winnen & Co is voorstander van risicobeheersing en creëren van dynamiek in een gebouw of gebied en we streven dan ook naar de invulling met meerdere bestemmingen en/of meerdere doelgroepen. Functiemenging zorgt ook dat uw object crisisbestendiger is.

Wilt u meer weten? Bel met Winnen & Co voor meer informatie op 020 30 52 810.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  nl_NL